Contact

Voor afspraken, dringende vragen en nieuwe recepten graag telefonisch contact opnemen:  


telefoon:  0475-582650
email:       praktijkcoeneheetkamp@ezorg.nl
spoed: 0475-582650 (keuzemenu 1)
herhaalrecepten: 0475-582650 (keuzemenu 2)

Inschrijven

Als u zich wenst in te schrijven in onze praktijk vragen wij u om telefonisch contact op te nemen met onze assistente. Zij zal een afspraak voor u inplannen voor een kennismakingsgesprek. De huisarts zal dan onder andere vragen naar uw medische voorgeschiedenis en medicatiegebruik. Is dit eerste contact met de praktijk naar tevredenheid kan u zich door de assistente laten inschrijven.

Email:

U kan een mail sturen naar praktijkcoeneheetkamp@ezorg.nl. Dit is een beveiligd e-mail adres dat voldoet aan de nieuwe privacy wetgeving - besef dat uw eigen e-mail adres niet veilig kan zijn en hou hier rekening mee in uw communicatie.  Houd er verder ook rekening mee dat lang niet alle gezondheidsvragen geschikt zijn om via de mail over te communiceren.
Herhaalrecepten kunnen hier ook besteld worden (uw naam, geboortedatum, apotheek, naam middel, sterkte en gebruik).

Let op: email nooit voor spoedeisende vragen!  


Privacy:

De praktijk heeft een privacyreglement.
Bij de assistente kunt u hier een kopie van vragen.

 

Klachten/Feedback:

Heeft u een klacht: laat het ons weten!  Op het tabblad "nuttige links en downloads" vind u ons feedback formulier hiervoor.
Het kan altijd gebeuren dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Of u heeft tips om onze dienstverlening anders/beter te doen. Indien dat zo is horen wij dat graag van u. Alleen zo kunnen wij proberen de dienstverlening goed op de wensen van de patiƫnten af te stemmen.
U kunt altijd om een afspraak vragen om daarin uw feedback naar voren te brengen. U kunt het ook in de vorm van een brief doen.  Wij zullen dan zo snel mogelijk op uw feedback reageren.