Sarah Coene, huisarts, heeft in 2017 de praktijk van Godfried Saes overgenomen. Ze is ‘Bels’ van oorsprong en na vele omzwervingen sinds 2005 stevig wortel geschoten in Horn. Eerst in dienst van de praktijkstichter Godfried Saes, na 1-1-2017 als solo-praktijkhouder en na 1-1-2021 in een maatschap met collega Anouk Heetkamp. 

Al sinds mijn afstuderen te Leuven in 2000 ben ik huisarts in hart en nieren. Graag wil ik persoonlijke, laagdrempelige zorg bieden voor de ‘hele mens’ en dat samen met en betrokken team. Zorg waarin arts en patiënt samen tot oplossingen komen, samen de beste weg bewandelen.' Thuis heeft ze twee jonge kids die haar fris en fruitig houden en in haar vrije tijd doet ze graag yoga, wandelen (met trouwe hond) of een goed boek lezen (Roald Dahl is nu de favoriet thuis).

Ik ben Anouk Heetkamp, huisarts. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest in de gynaecologie ben ik de opleiding huisartsgeneeskunde in Maastricht gaan volgen en ben ik in september 2012 afgestudeerd als huisarts. Sindsdien heb ik als (vaste) waarnemer in diverse praktijken in de regio ervaring opgedaan. Sinds januari 2017 ben ik in Horn werkzaam, gemiddeld drie dagen per week. 1-1-2021 ben ik samen met Sarah de uitdaging van praktijkhouderschap aangegaan. Het werken in een dorpspraktijk, in een goed team met een prettige werksfeer, past het beste bij mij. Het feit dat ik zelf ook nog een “Häörs maedje” ben, maakt het voor mij extra bijzonder. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin, familie en vrienden, houd ik van een goed boek, reizen, de buitenlucht opzoeken en uit eten gaan.

Mieke Van Cruchten-Schmits, POH. Na enkele jaren in Sittard in het ziekenhuis te hebben gewerkt ben ik in 2002 in dienst gekomen van de huisartspraktijk in Horn. Als geboren verpleegkundige ligt mijn hart in de zorg. Toen er een functie kwam om de huisarts te ondersteunen bij de chronische zorg was dit voor mij DE baan. Met veel plezier houd ik ( net zoals collega Petra) spreekuur voor mensen met oa diabetes, hart en vaatziekten en astma en COPD, jong en oud dus. Verder doe ik aan preventie bij cardiovasculair risico management en bezoek ik mensen thuis voor ouderenzorg.  Op dinsdag bezoek ik mensen thuis in het kader van ouderenzorg en voor palliatieve zorg.
Hallo allemaal, Ik zal me even voorstellen; mijn naam is Petra Peters, POH (Praktijk Ondersteuner Huisarts) en per 01-11-2018 zullen jullie mij vinden op de stoel van Kim. Ik ben opgeleid tot verpleegkundige en in 2017 heb ik de opleiding praktijkondersteuner afgerond. Sinds 1 mei 2018 ben ik aan het werk in de huisartsenwereld. Samen met Mieke zal ik zorg dragen voor de spreekuren diabetes, astma/copd, hart- en vaatziekten en stoppen met roken. Mijn werkdagen zijn op dinsdag en woensdag van 8 tot 16u.

Marianne van der Vegt werkt als  POH GGZ per december 2017. Zij is in de praktijk werkzaam zijn op dinsdag en donderdag ochtend van 8:30-12:30

Mijn naam is Kaïya Timmermans en ben woonachtig in Grathem samen met mijn vriend Kevin. In 2014 heb ik mijn diploma doktersassistente behaald en ben ik gaan werken in de praktijk van dr. Coene. Naast de  afwisseling in mijn werk vind ik het contact met de patiënten ontzettend leuk. Belangrijk vind ik dat de patiënten gehoord en goed geholpen worden. Naast mijn werk is paardrijden mijn grootste passie. Verder ben ik een echt familiemens en houd ik ervan om leuke uitstapjes te ondernemen met mijn vriendinnen.

Mijn naam is Nicole Niessen. Na 15 jaar met veel plezier gewerkt te hebben als verpleegkundige in de wijk, besloot ik 2 jaar geleden de opleiding te starten tot doktersassistente. Deze heb ik eind feb. 2017 met succes afgerond. M.i.v. 1 september 2017 mag ik het team van dr. Coene komen versterken, waar ik erg veel zin in heb!

Verder woon ik in Herten, samen met Marco en onze lieve dochters Benthe en Bo.


Mijn naam is Gemma Dings, woonachtig in Roermond en al sinds 1990 werkzaam als doktersassistente. Per 1 december ga ik naast mijn werk in een andere praktijk op de maandagochtend in Horn aan de slag. Ik heb er heel veel zin in om ook in een andere praktijk mijn kennis en passie voor dit vak uit te kunnen voeren. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mij gezin of vriendinnen.

Mijn naam is Denise Derks. Ik ben woonachtig in Roggel samen met mijn vriend en onze twee zoontjes. In 2011 heb ik mijn opleiding Gezondheidswetenschappen afgerond. Na een aantal jaren in de commerciële branche te hebben gewerkt, heb ik in september 2020 de overstap gemaakt naar de gezondheidszorg. Als praktijkmanager ondersteun ik de huisartsen met de praktijkvoering, zodat zij zich meer kunnen richten op het belangrijkste deel van hun werk, namelijk de patiëntenzorg. Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit kwaliteitsmanagement, organisatie en beleid en projectondersteuning.

PRAKTIJKOPRICHTER: Godfried Saes startte de praktijk op 31 december 1985, nadat hij een jaar als huisarts in Reuver had waargenomen en daarna 3 jaar in het beginnende Academisch Ziekenhuis in Maastricht had gewerkt.

De praktijk begon kleinschalig op de Wal in Horn, er waren nog geen patiënten ingeschreven. Zijn rust en kunde zorgde voor een gestage groei van de praktijk en in 1992 verhuisde de praktijk naar de Hoogstraat. Met alle veranderingen in huisartsenland werd de praktijk steeds groter en kwam er ook steeds meer personeel waardoor het pand alweer te klein werd. In 2013 vond er een grote verbouwing plaats.

Na precies 31 jaar droeg hij op 01-01-2017 de praktijk over aan Sarah Coene.