Adresgegevens:

Huisartsenpraktijk Coene-Heetkamp

Hoogstraat 7  

6085ED  Horn  

tel: 0475-582650  

email: praktijkcoeneheetkamp@ezorg.nl

Algemeen

Mevr. Sarah Coene, huisarts, is praktijkhouder en sinds 2005 werkzaam in de praktijk.
Mevr. Coene werkt op maandag en donderdag de gehele dag, woensdag- en vrijdagochtend.

Mevr. Anouk Heetkamp, huisarts, is praktijkhouder en sinds 2017 werkzaam in de praktijk. Mevr. Heetkamp werkt op maandag, dinsdag en woensdag. 

In de praktijk werken vier praktijkassistentes: Kaïya Timmermans, Nicole Niessen, Gemma Dings en Sandra Snijkers (vaste invaller).
Er zijn drie praktijkondersteuners (POH) : Mieke Schmits, Petra Peters, Marianne van der Vegt (POH GGZ) en Denise Derks (POH Management)

In het Apotheek Service Punt (ASP) werken verschillende assistentes van de Doktersapotheek Heythuysen.  Het ASP is tot nader orde gesloten.

Op donderdag middag heeft diëtiste Evelien Vogels, van Praktijk Dieet en Leef spreekuur in de praktijk.

Waarneemregeling

Buiten de praktijktijden (voor 08.00 uur en na 17.00 uur) wordt de dienst voor spoedgevallen waargenomen door de Centrale Huisartsenpost.
Tijdens vakanties en sluitingsmiddag van huisarts Coene wordt de praktijk waargenomen door Mw V. Diederen (voormalig P. van de Ven) huisarts te Horn.  https://huisartsenpraktijkdiederen.nl/

Dit zodat de huisartsenzorg gedurende vastgestelde waarneming zoals bijv. vakanties en sluitings(mid)dagen voor u als patiënt gewaarborgd blijft. Alleen indien u gebruik maakt van de onderlinge waarneming is het noodzakelijk dat de waarnemend huisarts uw dossier bij uw huisarts inziet en verwerkt. In dit dossier staat informatie die van belang is voor uw behandeling. De waarnemend huisarts van de praktijk legt vast wat uw klachten zijn en welke behandeling en evt medicatie voorgeschreven wordt. Hiermee wordt gewaarborgd dat uw eigen huisarts op de hoogte is van uw behandeling door de waarnemende praktijk. De gegevens van u kunnen in geval van onderlinge waarneming worden uitgewisseld, echter alleen op het moment dat u gebruik maakt van onze zorg.

NB: in de waarneming kunnen ook medewerkers van de waarnemend huisarts werkzaamheden uitvoeren waarover uw dossier moet worden ingezien en verwerkt (bijv. herhaalrecepten etc.).


Praktijktijden: 

De praktijk is op werkdagen geopend van 08.00 tot 17.00 uur.

Tussen 08.00 en 10.00 uur kunt u op afspraak terecht om bloed te laten prikken.                                                                          

Vrijdagmiddag is de praktijk gesloten. Voor dringende gevallen kunt u dan terecht bij Mw V. Diederen (voormalig P. van de Ven) huisarts te Horn.

(https://huisartsenpraktijkdiederen.nl/)

Tijdens de overige uren wordt de dienst voor spoedeisende huisartsenzorg geregeld vanuit de Centrale Huisartspost. ( www.meditta.nl )

Telefonische bereikbaarheid

Wanneer u de praktijk belt komt u in een keuzemenu:
keuze 1: voor levensbedreigende spoed
keuze 2: de herhaalreceptenlijn
keuze 3: de assistente

Voor opleidingsdoeleinden kunnen gesprekken opgenomen worden.


  • Tussen 8.00 - 12.30 en 14.00-17.00 uur kunt u bellen met de assistente voor het maken of annuleren van een afspraak (op het spreekuur of telefonisch), adviezen en uitslagen van onderzoeken (hier moet u altijd zelf voor bellen).

  • Tussen 12.30 en 14.00 is de praktijk gesloten ivm administratieve taken en staat het antwoordapparaat aan. 

  • Voor herhaalrecepten gelieve uw naam, geboortedatum, apotheek, naam middel, sterkte en gebruik te melden op het bandje.

Afsprakenspreekuur

Er is een afspraakspreekuur 's ochtends van 8.30 uur tot 11.30 uur en 's middags van 15.00 uur tot 17.00 uur

 
De consulttijd is 10 minuten. Dit is bedoeld voor een persoon met een klacht. Indien u meerdere klachten wenst te bespreken of denkt voor een afspraak meer tijd nodig te hebben, kunt u dat bij de assistente kenbaar maken.


Verhinderd? Laat het weten! Indien u niet verschijnt op uw afspraak kan dit consult toch in rekening gebracht worden. U dient zich dan uiterlijk 24 uur van tevoren af te melden. Anders dan normale consulten wordt dit niet door de verzekeraar vergoed.


Huisbezoeken

U kunt tussen 08.00 en 10.00 uur een huisbezoek aanvragen. Als het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, of gebracht te worden kan u een huisbezoek aanvragen. Omdat er in de praktijk betere onderzoek- en behandelingsmogelijkheden zijn, heeft een consult op de praktijk de voorkeur.